Tarieven pensioenadvies

Advies voor werknemer

U bent werknemer en wilt weten waar u aan toe bent wanner u met pensioen gaat? Hoeveel houdt u straks netto per maand over? Wij kunnen u in een afspraak inzicht geven hoe er straks financieel voor staat. Pensioenadvies is eigenlijk altijd maatwerk. U wilt echter ook weten waar u financieel aan toe bent, wanneer u bij ons aan tafel gaat. Een pensioenadvies voor een werknemer kost daarom all-in €500.

Advies voor zelfstandig ondernemer

Wat kost een pensioenadvies voor een zelfstandig ondernemer? Voor IB ondernemers (eenmanszaken en VOF’s) rekenen wij voor een pensioenadvies aan vaste prijs van €750. Bent u DGA en wilt u zichzelf een pensioentoezegging doen (een regeling onder de pensioenwet), vraag dan een vrijblijvende prijsopgaaf.

Advies voor collectieve pensioenregeling voor uw personeel

Wat kost een goed advies voor een goede en betaalbare pensioenregeling voor uw personeel. Advies is maatwerk, maar als indicatie kunt u rekenen met een adviesprijs van € 3.000,-. Na dit pensioenadviestraject kunt u gebruik maken van pensioenbeheer voor werkgevers. de kosten variëren van € 15,- tot € 20,- per maand per deelnemer. De prijs is afhankelijk van de omvang van het deelnemersbestand van de onderneming en de mate van dienstverlening. Wat doet u bijvoorbeeld zelf en wat besteedt u uit aan de Roos van Renswouw?