Onze werkwijze afbeelding

Onze werkwijze

Wij werken anders dan veel van onze collega’s. Wij verkopen geen verzekeringen via Internet en adviseren geen mensen die wij niet kennen. Dat klinkt misschien streng, maar wij geloven dat persoonlijk contact een voorwaarde is voor goed advies. Wie kiezen voor u, wanneer u voor ons kiest.

Wij adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Samen met u stellen wij doelen en maken wij een inventarisatie van de risico’s waarmee u te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden en welke risico’s u eventueel zelf kunt dragen.

Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en omstandigheden. Wij kunnen deze producten vervolgens ook voor u beheren. Voor het beheer van verzekeringen en/ of financiële producten heeft de Roos van Renswouw een abonnement. Het abonnement is onlosmakelijk verbonden met het beheer van verzekeringen of complexe producten.

Het abonnement geeft toegang tot alle diensten van de Roos van Renswouw. Er is al een abonnement vanaf € 8,00 per maand.