Nazorg

Bij het afsluiten van een hypotheek of verzekering besteden adviseurs vaak weinig aandacht aan de nazorg. Toch kan dat wel belangrijk zijn. Bijvoorbeeld als u hulp wilt bij schade. Of om te weten of u na verloop van tijd nog steeds passend verzekerd bent. Hoe lang biedt de verzekering die u hebt afgesloten jou de zekerheid waarvoor u ooit hebt gekozen?

Er zijn verschillende oorzaken denkbaar waardoor de verzekering na verloop van tijd niet langer aansluit bij jouw wensen:

  • Wijzigingen in uw situatie: zoals gezinsuitbreiding, een verbouwing, kind op kamers
  • Wijzigingen in de wetgeving: wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de aangepaste pensioenleeftijd?
  • Wijzigingen in premies en polisvoorwaarden: zijn er inmiddels betere dekkingen verkrijgbaar, besluit uw verzekeraar een specifieke schade uit te sluiten van de dekking?
  • U denkt in de toekomst soms anders over bepaalde risico’s of u heeft nieuwe wensen

Wij kunnen u bijstaan

Wij kennen alle verzekeringen en volgen continu bijscholing op de actualiteiten. Wij kennen de markt en weten wat er verandert. Daarnaast hebben wij ervaring in het behandelen van vele schades. Wij helpen ervoor te zorgen dat uw fianciële pakket blijft aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

De Roos van Renswouw beheert verzekeringen en financiële producten in combinatie met ons abonnement. Wilt u meer weten over ons abonnement, neem dan contact met ons op.