Onze mensen

Jerell Roos

Jerell Roos

In 2016 kwam Jerell Roos over van de Rabobank naar de Roos van Renswouw. Jerell staat nu als Financieel Planner klaar voor de klanten van de Roos van Renswouw en houdt zich graag bezig met het inzichtelijk maken van de financiële positie om deze vervolgens te vertalen in haalbare toekomstwensen en levensdoelen. Jerell is vasthoudend, heeft kennis van zaken en bijt zich vast in ieder dossier. In zijn vrije tijd reist hij graag met zijn vriendin de wereld rond.

Diploma’s en erkenningen
Gecertificeerd Financieel Planner, Erkend Hypothecair Planner, Erkend Financieel Adviseur, WFT Basis, WFT Vermogen, WFT Hypothecair Krediet, WFT Consumptief Krediet en WFT Inkomen.

Christiaan Heijne

Christiaan Heijne

Christiaan werkt sinds 2000 als financieel adviseur bij de Roos van Renswouw. Hij geeft hypotheek- en pensioenadvies aan particulieren en bedrijven. In ieder advies kiest hij voor een geïntegreerde aanpak. Zowel de fiscale, financiele als juridische consequenties van beslissingen staan in ieder advies centraal. Christiaan is verder als directeur eindverantwoordelijk voor de Roos van Renswouw. In zijn vrije tijd staat Christiaan in het theater en natuurlijk langs het voetbal -en hockeyveld bij zijn kinderen.

Diploma’s en erkenningen
Erkend hypotheekadviseur, WFT Basis, WFT Schade Zakelijk, WFT Schade Particulier, WFT Vermogen, WFT Hypothecair Krediet, WFT Consumptief Krediet, WFT Inkomen en WFT Pensioenen

Joyce van Buuren

Joyce van Buuren

Sinds 1999 is Joyce van Buuren bij de Roos van Renswouw actief. Als relatiebeheerder MKB staat zij op een persoonlijke en enthousiaste manier klaar voor onze bedrijfsmatige klanten. Ze lost problemen op en zoekt voor onze klanten altijd naar de beste verzekeringsoplossing. Joyce gaat 2 keer per week braaf naar de sportschool, maar is toch het allerliefste bij haar familie en vrienden.

Diploma’s en erkenningen
WFT Basis, WFT Schade Zakelijk, WFT Schade Particulier en WFT Inkomen

Raymond Kruiver

Raymond Kruiver

Raymond werkt sinds 2003 bij de Roos van Renswouw. Als hypotheekadviseur pakt hij graag de ingewikkelde kwesties op. Op zijn eigen persoonlijke wijze is hij altijd in staat een creatieve oplossing te vinden voor ieder financieringsprobleem. Met humor en doorzettingsvermogen haalt Raymond voor zijn klanten het onderste uit de kan. Raymond is in het weekend te vinden op de golfbaan.

Diploma’s en erkenningen
Erkend hypotheekadviseur, WFT Basis, WFT Schade Particulier, WFT Vermogen, WFT Hypothecair Krediet en WFT Consumptief Krediet.

Mike Vogelaar

Mike Vogelaar

Mike werkt sinds 2014 bij de Roos van Renswouw. Hij is verantwoordelijk voor de MKB advisering. Hij adviseert bedrijven over hun verzekeringen en risicomanagement. Verder is hij registeradviseur verzuim en inkomen. Wanneer Mike geen klanten adviseert, probeert hij in zijn vrije tijd te fietsen, kookt hij heel graag en gaat er in het weekend met zijn gezin op uit.

Diploma’s en erkenningen
Registeradviseur Verzuim en Inkomen, WFT Basis, WFT Schade Zakelijk, WFT Schade particulier en WFT Inkomen.

Yvonne Roovers

Yvonne Roovers

In 2015 kwam Yvonne over van de ING naar de Roos van Renswouw. Yvonne is relatiebeheerder verzekeringen voor onze particuliere klanten, maar daarnaast ook verantwoordelijk voor de communicatie en voortgang van alle hypotheekdossiers. Yvonne kent als geen ander de weg bij de hypotheekverstrekkers. Yvonne is gek op winkelen.

Diploma’s en erkenningen
WFT Basis en WFT Schade particulier

Rene van Vliet

Rene van Vliet

1977… u leest het goed. Rene werkt sinds 1977 voor de Roos van Renswouw. Rene kent alle facetten van het verzekeringsvak. Geen uitdaging is hem te groot. Rene pakt als relatiebeheerder verzekeringen graag de moeilijke verzekeringskwesties op. Hij kent als geen ander de weg en ingangen bij verzekeraars. Rene gaat in zijn vrije tijd graag met de motorfiets door Europa.

Diploma’s en erkenningen
WFT Basis, WFT Schade Zakelijk en WFT Schade Particulier.

Lidia Driegen

Lidia Driegen

Lidia Driegen werkt sinds 2003 bij de Roos van Renswouw. Onze klanten krijgen haar vaak als eerste aan de telefoon. Als relatiebeheerder is zij een echte duizendpoot en staat altijd klaar voor iedereen die ons kantoor bezoekt. Lidia gaat graag naar het theater, op vakantie en is heel graag oma voor haar kleinkinderen.

Diploma’s en erkenningen
WFT Basis en WFT Schade particulier

Anouk Lust

Anouk Lust

Anouk werkt sinds 2001 bij de Roos van Renswouw. Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en boekhouding van de Roos van Renswouw. Het allerkleinste rekenfoutje wordt direct door Anouk ontdekt. Anouk is altijd bereikbaar voor vragen van onze klanten. Anouk is een enthousiaste bootcampende moeder.

Chris Heijne

Chris Heijne

Chris werkt sinds 1998 bij de Roos van Renswouw. Chris is een alleskunner. Hij adviseert zowel bedrijven als particulieren op het gebied van verzekeringen en pensioen. Chris is nauwgezet en zet zich 100% in voor de klanten van de Roos van Renswouw. Chris fietst graag, houdt van skivakantie en in zijn vrije tijd is hij graag opa voor zijn kleinkinderen.

Diploma’s en erkenningen
WFT Basis, WFT Schade Zakelijk, WFT Schade Particulier en WFT Inkomen.

Mick Beekers

Mick Beekers

Sinds 2022 loopt Mick stage bij de Roos van Renswouw. Hij studeert Finance & Control op de HvA. Door deze brede opleiding heeft hij voldoende kennis om bij ons van waarde te zijn. De komende maanden duikt hij in de belastingaangiftes en helpt hij waar nodig is. In zijn vrije tijd is hij graag te vinden bij de voetbalclub.

Diploma
WFT Basis.

Fem Butter

Fem Butter

Fem werkt na het behalen van haar VWO opleiding een tussenjaar bij de Roos van Renswouw. Samen met haar collega’s is Fem betrokken bij diverse projecten op het gebied van digitalisering en administratie. Daarnaast adviseert zij particuliere klanten op het gebied van verzekeringen. Fem houdt van gezelligheid en gaat in haar vrije tijd graag op stap met vriendinnen.

Diploma’s
WFT Basis, WFT Particulier.